Tietoa tekijästä

leskinen.net

Miikka-Markus Leskinen, s. 1985

Yhteiskuntatieteilijä / digitaalisen mainonnan asiantuntija.

Syntyisin Rovaniemeltä. Asun Parkanossa. Vaikutan Pirkanmaalla.

Perheenisä.

Yhteiskuntatieteiden maisteri kansainvälisistä suhteista (politiikkatieteet) ja vuodesta 2018 tohtorikoulutettava, Lapin yliopisto.

Seurannut erityisesti armenialaisten kansanmurhan (1915–1923) historiallista tunnustamista kansainvälisessä politiikassa. Aihetta käsittelevä pro gradu -työni on vapaasti luettavissa.

Ollut ehdokkaana tai kampanjan tekijänä useissa vaaleissa Kristillisdemokraattien listoilla. Parkanossa olen varavaltuutettu Keskusta+KD-listalta.

Johdan Parkanon Kristillisdemokraattien paikallisosastoa. Viime eduskuntavaaleissa Parkanosta tuli Suomen toiseksi kristillisdemokraattisin kunta (ehdokkaamme oli varakansanedustaja Kauko Turunen).

Vaikutan myös Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirihallituksessa. Eduskuntavaaleissa 2019 olin samalla koko Pirkanmaan KD piirin vaalipäällikkö. Poliittisen vaikuttamisen osalta olen ollut esillä mm. Maaseudun Tulevaisuudessa, Aamulehdessä ja paikallismedioissa sekä Radio Deissä, AlfaTV:llä ja Yle radiossa.

Teen kokopäivätyötä digitaalisen markkinoinnin parissa Tampereella. Työnantaja: Fonecta Oy.

Mikä on Leskinen.net?

Leskinen.net on sivustokokonaisuus. Sisältää useita muita alueita ja alisivustoja (katso linkkilista sivun alalaidassa) ja markkinointisisisältöjä. Lisäksi ylläpidän useita verkkosivustoja.

Sivuston moottorit: Drupal 8, Wordpress ja Adobe Fonts.